Joukkueet kauden aloitusinfo 23.4.2021

Yhteiset toimintatavat kaikille joukkueille

1. Suomen Palloliiton liittohallitus on päättänyt pelitoiminnan keskeyttämisestä ainakin 30.4.2021 saakka korona-viruksen takia.  Leviämisvaiheessa olevilla alueilla lasten ja nuorten kilpailuja ja otteluita ei järjestetä eikä lasten ja nuorten toiminnassa matkusteta tapahtumiin, otteluihin tai kilpailuihin oman alueen ulkopuolelle.

Harjoittelussa jatkamista korostetaan käsihygienian merkitystä, kättelyjen välttämistä, yskimisohjeita, juomapullojen ja muiden varusteiden henkilökohtaisuutta. Jos pelaajan koulussa tai seurahenkilön työpaikalla on ollut tartuntatapaus tai altistuminen koronaan, niin THL:n ohjeen mukaan treeneihin ja seuran tapahtumiin osallistuminen on kielletty.


Pelinomainen harjoittelu on sallittu  alle 12-vuotiailla.

2.  Jos joukkueen oma harjoitusvuoro peruuntuu esim. pelien takia, niin kaikille joukkueille on varattu muutama ylimääräinen harjoitusvuoro kentälle. Katso harjoitusvuoro lista.

Nuo harjoitusajat ovat tarkoitettu 1/2 kenttää joukkue. Ilmoitus vuoron käytöstä Valon WhatsApp-ryhmään. Ryhmässä voi ilmoittaa myös, jos joukkueen oma harjoitusvuoro jää käyttämättä, jolloin joku toinen joukkue voi käyttää vapaaksi jäänyttä vuoroa.

3. Tekonurmikentän pallovarasto.  Joukkueiden pallot omiin lokeroihin. Kaikki tötsät, kartiot ja askeltikkaat ovat yhteisiä. Ei jätetä niitä omiin pallosäkkeihin vaan laitetaan näkyville pukuhuoneen oven puoleiselle seinustalle.

Tekonurmikentällä oman joukkueen harjoituksen loputtua varmista tarvitseeko seuraava joukkue samoja maaleja. Jos ei, niin maalit on siirrettävä kentän tehtaan puoleiselle reunalle. Pidetään huoli, että kenttäalue pysyy siistinä. Roskat roskiin. Pelaajien muistutus.

Tekonurmikentän kahvion siisteydestä pidettävä huolta. Pelien jälkeen roskat roskiin ja tavarat paikalleen.

5. Ympäristöteko:  Kiinnitetään huomiota tekonurmikentän kumirouheen kulkeutumisen estämiseen luontoon. Aina harjoitusten ja pelien jälkeen kengän poiston yhteydessä olisi hyvä kerätä rouheet roska-astiaan. Infoa oman joukkueen vanhemmille.

6. Kauden aloitusinfot. Lisätään Valon nettisivulle ja facebookkiin. Ilmoittakaa ajankohdat koska aloitatte *Valo valmennus*- Whatsapp-ryhmään. Kouluille ilmoitukset harjoitusten alusta.

7. Muistakaa seurata tekonurmikentän pelilistaa Valon sivuilla linkki. Tarvittaessa harjoitusten siirtäminen moisionpelto tai peruminen.

8. Joukkueen toiminta- ja seuran jäsenmaksun kerääminen Valon jalkapallojaostolle. Näillä rahoilla luodaan edellytykset joukkueen toiminnalle kattamalla Suomen palloliiton joukkuemaksut sekä mahdollistetaan tuomari ja pelimatkojen kustannukset. Tärkeätä on, että jokainen joukkue huolehtii pelaajien vanhempien kanssa yhteydenpidon ja rahojen keräämisen.

- Rahan käytön huolellisuus ja asioiden hoitaminen. Kuitit talteen ja ajallaan toimitus Paulalle. Seuralla kirjanpitovelvollisuus ja ilmoitus verottajalle.

http://www.mantanvalo.fi/index.php?k=119782