Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

1. Mikä on PalloID:ni?
PalloID on henkilökohtainen tunnuslukusi Palloliitossa. Jos olet unohtanut PalloID:si, voit tiedustella PalloID:täsi ensisijaisesti omasta seurastasi tai Palloliiton tukipalvelusta (tuki@palloliitto.fi).

2. En pääse kirjautumaan jäsenrekisteriin, eli Pelipaikkaan?
Edellisen jäsenrekisterin tunnukset eivät toimi Pelipaikassa. Luo ensin uudet tunnukset järjestelmään täältä, ja seuraa sen jälkeen alla olevaa ohjetta:

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran uusilla tunnuksilla sisään Pelipaikkaan, tulee sinun ensiksi liittää omat (tai alaikäisen lapsesi) tiedot käyttäjätunnustesi alle. Tämä tehdään kohdasta "Liitä henkilötietosi" (ks. kuva alla), joka näkyy heti ensimmäisellä sivulla kirjautumisesi jälkeen. Tiedot lisätään PalloID:n (34738195) ja syntymäajan (syötä muodossa vvkkpp) avulla. Kun PalloID ja syntymäaika on syötettu, painamalla "Liitä henkilötietosi" pelaaja lisätään tunnustesi alle.


3. Kun kirjaudun sisään, en näe omia pelaajatietojani?
Sinun täytyy ensiksi liittää itsesi (tai alaikäinen lapsesi) omien käyttäjätunnustesi alle. Seuraa yllä olevan kohdan 2 ohjetta, mikäli sinä tai lapsesi on pelannut aikaisemmin jalkapalloa tai futsalia. Älä siis luo uutta pelaajaa kohdasta "lisää toinen henkilö".

Mikäli alaikäinen lapsi ei ole aikaisemmin pelannut jalkapalloa tai futsalia, ohjeet pelaajatietojen liittämiseen käyttäjätunnusten alle löytyvät täältä.

Huom! Mikäli pelaat itse jalkapalloa, ja haluat liittää käyttäjätunnustesi alle sekä itsesi että alaikäisen lapsesi, tulee sinun ensin lisätä itsesi ja vasta sitten lapsesi.

4. Pelaan jalkapallon lisäksi myös futsalia. Miten toimin?
Sinun täytyy ensiksi hankkia itsellesi jalkapallopelipassi ja maksaa se. Ei siis riitä, että jalkapallopelipassin tilaksi on merkitty "maksa myöhemmin". Kun jalkapallopelipassi on maksettu, tulee futsalpelipassin hinnaksi 0 euroa, ja voit uusia sen maksutta.

Vaihtoehtoisesti voit ensin hankkia futsalpelipassin ja maksaa sen. Tällöin jalkapallopelipassin hinnaksi tulee 0 euroa, ja voit uusia sen maksutta.