Joukkueet kauden aloitusinfo 13.3.2024

Yhteiset toimintatavat kaikille joukkueille


1.  Jos joukkueen oma harjoitusvuoro peruuntuu esim. pelien takia, niin kaikille joukkueille on varattu muutama ylimääräinen harjoitusvuoro tekonurmelle. Katso harjoitusvuoro lista.

Harjoitusajat ovat tarkoitettu 1/2 kenttää joukkue. Ilmoitus ylimääräisen vuoron käytöstä Valon WhatsApp-ryhmään. Ryhmässä voi ilmoittaa myös, jos joukkueen oma harjoitusvuoro jää käyttämättä, jolloin joku toinen joukkue voi käyttää vapaaksi jäänyttä vuoroa. Kotiturnauksen voi myös ilmoittaa ryhmässä jolloin muut joukkueet voivat huomioida sen omassa toiminnassaan.

2. Tekonurmikentän pallovarasto.  Joukkueiden pallot omiin lokeroihin. Kaikki tötsät, kartiot ja askeltikkaat ovat yhteisiä. Ei jätetä niitä omiin pallosäkkeihin vaan laitetaan näkyville pukuhuoneen oven puoleiselle seinustalle.

3. Tekonurmikentällä oman joukkueen harjoituksen loputtua varmista tarvitseeko seuraava joukkue samoja maaleja. Jos ei, niin maalit on siirrettävä kentän tehtaan puoleiselle reunalle. Pidetään huoli, että kenttäalue pysyy siistinä. Roskat roskiin. Pelaajien muistutus.

4. Tekonurmikentän kahvion siisteydestä pidettävä huolta. Pelien jälkeen roskat roskiin ja tavarat paikalleen.

5. Ympäristöteko:  Kiinnitetään huomiota tekonurmikentän kumirouheen kulkeutumisen estämiseen luontoon. Aina harjoitusten ja pelien jälkeen tyhjennä rouheet kentälle takaisin ja kotona kengän poiston yhteydessä olisi hyvä kerätä loput rouheet roska-astiaan.

6. Kauden aloitusinfot. Lisätään Valon nettisivulle ja facebookkiin. Ilmoittakaa ajankohdat koska aloitatte *Valo valmennus*- Whatsapp-ryhmään. Kouluille ilmoitukset harjoitusten alusta.

7. Muistakaa seurata tekonurmikentän pelilistaa Valon sivuilla linkki. Tarvittaessa harjoitusten siirtäminen moisionpelto nurmelle tai peruminen.

8. Joukkueen toiminta- ja seuran jäsenmaksun kerääminen Valon jalkapallojaostolle. Näillä rahoilla luodaan edellytykset joukkueen toiminnalle kattamalla Suomen palloliiton joukkuemaksut sekä mahdollistetaan tuomari ja pelimatkojen kustannukset. Tärkeätä on, että jokainen joukkue huolehtii pelaajien vanhempien kanssa yhteydenpidon ja rahojen keräämisen.

- Rahan käytön huolellisuus ja asioiden hoitaminen. Kuitit talteen ja ajallaan toimitus Paulalle. Seuralla kirjanpitovelvollisuus ja ilmoitus verottajalle.

http://www.mantanvalo.fi/index.php?k=119782