Sarjaan ilmoittautuminen 2019

Ilmoittautumisaikataulut:


P8-P11 Liiga-(I)tason lohkoihin

3.2.  Ilmoittautumiset 

Jokaisen sarjaan osallistuvan joukkueen tulee lähettää palaveriin henkilö, joka pystyy

tarvittaessa määrittelemään joukkueensa tason (=tasolohkon).


12.3. Ilmoittautumiset 7-11-vuotiaiden Ykkösiin (II taso) ja Kakkosiin (III taso)

P11 (8v8) Ykkönen (=II taso)
P9 (5v5) / P10 (8v8) Ykkönen (=II taso) ja Kakkonen (=III taso)
P8 (5v5) Ykkönen (=II taso)
P7 (5v5) Liiga (I= taso) ja Ykkönen (=II taso)


Tasolohkoja on seuraavissa LIIGA-sarjoissa:

P9-P11 Liigat (tasot 1-5)

P8 Liiga (tasot 1-4)

T9-T11 Liiga (tasot 1-2)

Liigan kovatasoisin lohko on 1. Seuraavaksi vaativin 2. jne.

Ilmoittautuneet joukkueet  https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=trejp1911-vuotiaiden ja nuorempien mini-liigat

  • Alkavalla kaudella kaikki 11-vuotiaiden ja nuorempien turnaussarjat pelataan ns. mini-liiga -formaatilla. Aiempien vuosien TRIO-turnaussarjat jäävät nyt historiaan. Mini-liigaturnauksissa joukkueet kohtaavat kaikki saman lohkon joukkueet. Lohkoissa joukkueita on neljästä-kuuteen. Otteluiden tarkemmat peliajat ilmoitetaan sen jälkeen kun ilmoittautumiset on tehty ja lohkojaot saatu valmiiksi. Kaudella 2018 yksittäisen turnausottelun kesto oli vanhemmissa ikäluokissa 1x20min ja nuoremmissa 1x15min

Joukkueiden tulee ilmoittautua Liigoihin (I taso) 3.2. mennessä. Entisten Top, Super, Valio ja Extra -liigojen sijaan kaudella 2019 lohkot nimetään kirjaimilla. Korkeatasoisin liigalohko on A-lohko (ent. Top). Seuraavaksi kovin on B-lohko, sitten C-lohko, D-lohko ja E-lohko. Ilmoittautuessaan joukkueiden tulee ilmoittaa taso, jolla haluavat pelata.

on äärimmäisen tärkeää, että ilmoittautuessaan P8-P11 sekä T9-T11 Liiga-sarjoihin joukkueet kirjaavat Tasoon tasolohko, jossa haluavat pelata.

Näiden (alustavien) tasolohkoilmoittautumisten perusteella jatkamme sitten lopullisten lohkojen muodostamista viikon 6 lohkopalavereissa.

Liitteenä ohje, miten tuo tasolohko valinta tehdään. Tietojemme mukaan ilmoittautumiset tulee hoitaa seuran pääkäyttäjän toimesta, mutta tasolohkojen valinta pitäisi onnistua myös joukkueenjohtajilta.Ikäluokkien merkintä (!)

Piiri käyttää ikäluokkien merkinnässä Palloliiton virallista tapaa. Piirisarjoissa P/T10 tarkoittaa ensi kesän sarjojen osalta vuonna 2019 10 vuotta täyttävien poikien/tyttöjen sarjaa. Osa seuroista puolestaan käyttää samaa P/T10-merkintää, kun kyseessä on vuonna 2010 syntyneiden poikien/tyttöjen joukkue. Olkaapa siis tarkkoina kun ilmoitatte joukkueitanne sarjoihin.


Ilmoittautumiset SEURAN PÄÄKÄYTTÄJÄTUNNUKSILLA TASOssa

1) Jos ilmoitettava joukkue on pelannut  jo aiemmin  jalkapallosarjaa ja se löytyy TASOsta.

Seuran pääkäyttäjän PalloID-kirjautumisen jälkeen valitkaa "Seurat-laatikosta" seuranne ja sen jälkeen vasemmalta ”Joukkueet” -välilehti. Valitkaa aukeavasta listasta oikea joukkue, jonka haluatte ilmoittaa sarjaan. Valitkaa sitten vaihtoehto ”Tampere Jalkapallo 2019” ja sen jälkeen aukeavasta alasvetovalikosta oikea sarja joukkueelle. Futsal-joukkuetta ei voi ilmoittaa jalkapallosarjaan. Joukkueen yhteystiedot kannattaa tarkistaa ”Joukkuetiedot” -välilehdeltä.

2) Jos ilmoitettavaa joukkuetta ei ole vielä TASOssa

Seuran pääkäyttäjän PalloID-kirjautumisen jälkeen valitkaa "Seurat-laatikosta" seuranne ja sen jälkeen vasemmalta ”Joukkueet” -välilehti. Valitkaa ”Lisää joukkue Tampere Jalkapallo 2019” (löytyy aivan sivun alareunasta). Valitkaa sitten alasvetovalikosta sarja, johon joukkue ilmoittautuu ja tarkistakaa vielä joukkueen nimi. Lisätkää joukkueelle yhteyshenkilö yhteystietoineen seuranne toimihenkilölistasta. Kun lähetätte ilmoittautumisen, lähtee lisätyn yhteyshenkilön sähköpostiin vahvistusviesti.

Ohjeet PalloID:n saamisesta löytyvät  täältä.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/seuratunnus-ja-joukkuetunnus-jaavat-pois-tasosta

 
Ystävällisin terveisin
Jouni Pihlaja
Kilpailupäällikkö
Puh. +358 50 300 7868
SUOMEN PALLOLIITTO TAMPERE
Tampellan esplanadi 6, 33100 Tampere
Puh. 010 841 1880