Joukkueet kauden aloitusinfo 26.3.2019

Yhteiset toimintatavat kaikille joukkueille

- Tekonurmikentän pallovarasto.  Joukkueiden pallot omiin lokeroihin. Kaikki tötsät, kartiot ja askeltikkaat ovat yhteisiä. Ei jätetä niitä omiin pallosäkkeihin vaan laitetaan näkyville pukuhuoneen oven puoleiselle seinustalle.

- Tekonurmikentällä oman joukkueen harjoituksen loputtua varmista tarvitseeko seuraava joukkue samoja maaleja. Jos ei, niin maalit on siirrettävä kentän tehtaan puoleiselle reunalle. Pidetään huoli, että kenttäalue pysyy siistinä. Roskat roskiin. Pelaajien muistutus.

- Tekonurmikentän kahvion siisteydestä pidettävä huolta. Pelien jälkeen roskat roskiin ja tavarat paikalleen.

- Kauden aloitusinfot. Lisätään Valon nettisivulle ja facebookkiin. Ilmoittakaa ajankohdat koska aloitatte *Valo valmennus*- Whatsapp-ryhmään. Kouluille ilmoitukset harjoitusten alusta.

- Muistakaa seurata tekonurmikentän pelilistaa Valon sivuilla linkki. Tarvittaessa harjoitusten siirtäminen moisionpelto tai peruminen.

- Tampereen piirin jalkapallokentät linkki päivitetty

- Joukkueen toiminta- ja seuran jäsenmaksun kerääminen Valon jalkapallojaostolle. Näillä rahoilla luodaan edellytykset joukkueen toiminnalle kattamalla Suomen palloliiton joukkuemaksut sekä mahdollistetaan tuomari ja pelimatkojen kustannukset. Tärkeätä on, että jokainen joukkue huolehtii pelaajien vanhempien kanssa yhteydenpidon ja rahojen keräämisen.

http://www.mantanvalo.fi/index.php?k=119782

- Rahan käytön huolellisuus ja asioiden hoitaminen. Kuitit talteen ja ajallaan toimitus Paulalle. Seuralla kirjanpitovelvollisuus ja ilmoitus verottajalle.